Kids Surfkamp

Ontdek de magie van surfen bij Hightide Surf and Food’s Kids Surfkamp! Speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar, biedt dit surfkamp een mix van strandavonturen en duinplezier. Met onze focus op kleine groepen krijgt iedere jonge surfer persoonlijke aandacht en instructie van onze gecertificeerde coaches.

Dagelijks leren we je nieuwe surftechnieken en -vaardigheden, zodat je vol vertrouwen en kennis de week afsluit. Maar surfen is niet het enige op ons programma; we hebben een scala aan leuke activiteiten zoals het maken van surfsieraden, indo boarden, skimboarden en krabben zoeken.

Elke middag zorgen we voor een heerlijke, voedzame lunch om je energie op peil te houden voor een middag vol spellen en avonturen.

Tiener Surfkamp

Tijdens de tweede en derde week van de zomervakantie organiseren wij een 3-daags surfkamp speciaal voor tieners. Verbeter hier je surfskills, ongeacht je niveau. We focussen op surftechnieken, nieuwe trucs, veiligheid op zee, het proberen van verschillende surfboards en videoanalyse. Ook staan uitdagende activiteiten zoals blokarten en powerkiten op het programma!

Kom alleen of met vrienden. We bieden de optie om een eigen groep te vormen, ideaal voor terugkerende deelnemers. Het kamp is voor 12- tot 16-jarigen en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Voorkeursdata of het combineren van vriendengroepen? Neem contact op, we helpen graag!

Wat kun je verwachten?

Surflessen: Leer surfen of verbeter je techniek met onze ervaren instructeurs. Dagelijks is er een surfles, en ’s middags kun je kiezen voor een extra surfsessie of een alternatieve activiteit, afhankelijk van de surfcondities en de energie van de deelnemers.

Theorielessen: Krijg inzicht in golfpatronen, zeeveiligheid en leer de beste boardpositie voor een fantastische surfervaring.

Plezier en spelletjes: Er is meer dan surfen alleen! Geniet van strandspelletjes, indoboarden, sieraden maken en vele andere leuke activiteiten.
Samen eten: Deel lunches en snacks met anderen, maak nieuwe vrienden en laad op voor nog meer surfavonturen.

Wat is inbegrepen?

Materiaal: Wij zorgen voor veilige soft top surfboards en hoogwaardige wetsuits in diverse maten. Eigen materiaal meenemen mag ook.

Begeleiding: Altijd ondersteund door ISA-gecertificeerde instructeurs voor optimale veiligheid en leerervaring.
Vrijdagmiddag Fun: Sluit de week af met onze ‘Expression Session’ – een bruisend evenement vol plezier en vaardigheden, open voor toeschouwers.

Extra’s:
Lunch: Elke dag een gevarieerde lunch met keuze uit beleg, fruit en drankjes. Speciale dieetwensen? Geef het ons door! Woensdagavond BBQ: Deelnemers, ouders en familie zijn welkom (wel even aanmelden).

Voor welke leeftijden geschikt?

We bieden kampen voor verschillende leeftijden:
Kinderen van 7 t/m 14 jaar.
Tienerkamp 12 t/m 16 jaar
3 of 5 dagen

Bij ons draait het allemaal om de golven, het strand en plezier maken! Ons Surfkamp biedt een geweldige kans voor kinderen om de kunst van het surfen te leren, terwijl ze genieten van een onvergetelijke tijd aan zee. Geef je nu op!

Wanneer: Elke week van de zomervakantie (start eerste week 22 Juli)

Kosten 5 dagen 325,- 3 dagen 250,-

Week 1: 22 juli tot en met 26 juli
Week 2: 29 juli tot en met 2 augustus
Week 3: 5 augustus tot en met 9 augustus
Week 4: 12 augustus tot en met 16 augustus
Week 5: 19 augustus tot en met 23 augustus
Week 6: 26 augustus tot en met 30 augustus

Schrijf je snel in voor een onvergetelijk avontuur op de golven! 🏄‍♂️🌊

Boek direct rechtsonder deze pagina bij `Direct Boeken KLIK`

*Bij een minimum van tien boekingen gaat het surfkamp door

Neem voor meer info of vragen contact met ons op!