High-Tide-surf-Food surf

Surfles in IJmuiden

Leer surfen in IJmuiden! Bij ons draait het niet alleen om op het board staan. We leren je surfen met respect voor andere surfers en de zee, en delen het plezier van het samen zijn in het water. Onze lessen zijn in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Geniet van onze omkleedruimte met warme douches, de mogelijkheid om materiaal te stallen en zelfs uitrusting te huren. Op ons zonnige terras kun je heerlijk ontspannen.

De surfcondities op het strand van IJmuiderslag zijn geschikt voor surfers van elk niveau. Wat ons onderscheidt, is dat het bij ons nog niet zo druk is. Hier kun je samen met lokale surfers genieten van ontspannen tijd in de golven.

Onze surfschool is de ideale plek om je surfvaardigheden te ontwikkelen, of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren surfer die zijn techniek wil verfijnen. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je surfavontuur.

Kindersurfles

Speciaal voor grommets van 7 t/m 16 jaar hebben we een lesprogramma samengesteld dat leuk, leerzaam en veilig is

Surf kinderfeestje

Vier je verjaardag op een unieke manier! Ons kinderfeestje surfen belooft een dag vol plezier op het strand.

Surfkampen

Onze surfweek is een fantastische ervaring op het strand en in de duinen, speciaal ontworpen voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.

Surfspullen huren

Hightide heeft een ruim assortiment materiaal. Huren kan bij ons ter plekke. Bel ons om zeker te zijn van de beschikbaarheid.

Familie surfles

Bij Hightide Surf and Food bieden we exclusieve familie surflessen aan, waar ouders en kinderen samen de kunst van het surfen kunnen leren.

Surfles volwassenen

In onze lessen leer je stap voor stap hoe je ‘down the line’ kunt surfen, schuin voor het brekende gedeelte van de golf.

Meerdaagse surflessen

Deze lessen nemen je stap voor stap mee in de wereld van het golfsurfen, vanaf de basis tot meer gevorderde technieken.

Rittenkaart

Mocht je vaker willen komen surfen dan kan je gebruik maken van onze rittenkaart. Deze strippenkaart is het hele seizoen geldig. Doordat de surfcondities elke dag anders zijn, krijg je door het volgen van meerdere lessen een goed beeld van de verschillende omstandigheden.

Ons materiaal

Ons materiaal wordt goed onderhouden! Tijdens de surflessen maken we gebruik van zeer stabiele softtops met zachte vinnen en we gebruiken top kwaliteit wetsuits.

Certificering

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma. Wil je ook leren surfen en kennismaken met deze te gekke sport? Geef je dan snel op!