Vanaf 11 mei open, verhuur en les voor volwassenen met kortingsactie!

We zijn open op woensdag van 12 tot 17.30 uur en zaterdag & zondag van 10:00 tot 17.30 voor take out fair food producten zoals dagverse taarten van de taartenwinkel, World Street food, de good old famous Hightide tosti’s en met liefde gemaakte special koffies. Daarnaast kan je ook weer materiaal huren en zijn er surf &sup lessen voor volwassenen! Bij elke geboekte les voor volwassenen  krijg je een tegoedbon voor verhuur.

Let op want consumeren van al dat lekkers mag tot 1 juni nog niet op ons terras, dus zoek een fijne plek op het strand. Help ons en de natuur en breng je afval naar een van onze afvalstations.

Vanaf  27 mei kids lessen Hightide Soulsurf academy van start 
We lanceren dit jaar een andere manier van surfcoaching, waarin de Soulsurfers etiquette wordt aangehouden. Respect voor de zee, coöperatie met andere watersporters, zelfstandig leren (her)kennen van je eigen level en daaraan op een persoonlijke manier werken gaan daarin hand in hand. Kick-off kids surflessen t/m 17 jaar, wekelijkse kidslessen. Meer informatie en boeken kan via https://www.hightidesurfandfood.nl/surfschool-ijmuiden/

Vanaf 1 juni lancering actie voor voedselbank, open woensdag t/m zondag
Dat we elkaar nodig hebben in deze roerige tijd, staat als een paal boven water. In samenwerking met lokale leveranciers starten we een actie waarin we de voedselbank willen steunen.

We hebben twee foodboxen samengesteld vol lekkere dingen; een Borrelbox en een Brunchbox. Deze kunnen worden opgehaald bij de take out counter, daarna zoek je een plek op het grootste terras van Nederland! Met de verkoop van elke foodbox doneren we een deel van de opbrengst aan de voedselbank.

We houden niet van food waste, en vragen jullie hieraan mee te helpen. Bestel je foodbox liefst een dag voordat je hem wilt komen ophalen, dan maken we alles helemaal in orde voor je en krijg je een gepersonifieerde box met een leuk presentje! Uiteraard kunnen we op locatie boxen maken dus zoete inval is welkom. We zijn open woensdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur.

Vanaf 1 juli Start surfcamps en weer dagelijks open!
Start van het eerste kinder surfcamp tot en met einde van de zomervakantie. Boek je camp via https://www.hightidesurfandfood.nl/surfschool-ijmuiden/kinder-surf-kamp/

Vanaf 1 september weer volledig open, ook voor groepen.
Weer volledig open, weer mogelijkheid om 100 + groepen te ontvangen.

Hightide Surf&Food hanteert de actuele richtlijnen van het RIVM omtrent het Covid19 Virus. Mocht je ons rechtstreeks willen spreken met vragen of wil je weer een groepsuitje of feest boeken? Neem contact op via  info@hightidesurfandfood.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden!