BEDRIJFSUITJE OP HET STRAND VAN IJMUIDEN

Ben je op zoek naar het ultieme uitje op het strand met je collega’s? Dit jaar een keer met je team of afdeling een keer of the beaten track? Midden in de randstad en toch onontdekt en uniek. Alleen de weg naar ons toe zorgt al voor een gevoel van avontuur en vrijheid. We verwelkomen jullie in een ongedwongen sfeer en bieden een unieke combinatie van sport en ontspanning.

Leer je collega’s beter kennen: samen uitgedaagd worden, beleven, samenwerken, aanmoedigen, ontwikkelen en grenzen verleggen. Onze gecertificeerde instructeurs staan voor jullie klaar om samen met jullie er een unieke ervaring van te maken.

Als afsluiting kunnen jullie genieten van onze verschillende specialiteiten met op nummer 1 onze befaamde Chill’n Grill’n BBQ. We maken hierbij gebruik van biologische ingrediënten van lokale leveranciers.

Na deze dag kan er samen getoast worden op Pura Vida!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In overleg stellen wij een arrangement samen, waarbij je kan kiezen uit een van de vele activiteiten uit ons arsenaal. Van sensationeel, spannend en snel over het strand scheuren met een blokart tot rustig de golven van de noordzee bedwingen met een surfboard, wij hebben altijd een activiteit die perfect bij je past. Daarnaast is het mogelijk een geheel verzorgde borrellunch of BBQ arrangement te kiezen om de dag mee af te sluiten.

Vraag nu een offerte aan!