Pre-season sale

BLOKARTEN IN IJMUIDEN

Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen, is en blijft dé absolute aanrader voor ieder die van snelheid, actie en de buitenlucht houdt. Deze toegankelijke sport biedt een sportieve uitdaging voor een perfect dagje uit in IJmuiden aan zee of voor een team of bedrijfsuitje. 

Wij gebruiken professionele blokarts ook wel een zeilwagen genoemd en hebben ervaren instructeurs die je alles kunnen vertellen en leren over deze toffe sport. Je zal verbaast staan hoe snel je dit onder de knie hebt en zelfstandig over het brede strand van IJmuiden kan scheuren in je blowkart.

BLOKARTEN ALS BEDRIJFS OF FAMILIEUITJE

Blokarten is niet alleen als individuele activiteit zeer populair, maar is ook perfect te boeken met een groep, zoals een Bedrijfsuitje, Familie uitje of Vrijgezellenfeestje. Heb je al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk een blokart te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Op zoek naar een andere activiteit? Wij bieden diverse strandactiviteiten voor zowel binnen als buiten.

FOOD EN DRINKS

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanning op het strand van IJmuiden. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ bij ons in het restaurant. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Reserveer nu je blokart!