Blokarten in ijmuiden

BLOKARTEN IN IJMUIDEN

Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen, is en blijft dé absolute aanrader voor ieder die van snelheid, actie en de buitenlucht houdt. Deze toegankelijke sport biedt een sportieve uitdaging voor een perfect dagje uit in IJmuiden aan zee.

Het blokarten vindt plaatst op het mooiste en breedste activiteitenstrand van Nederland. Op dit enorme speelveld hebben wij alle ruimte om rond te scheuren in de blokarts. Er is voldoende ruimte om ruime afstanden te houden van overige blokarters en strandgebruikers. Het is de ideale activiteit om samen, maar op afstand met elkaar te ondernemen.

Wij gebruiken professionele blokarts, ook wel een zeilwagen genoemd, en hebben ervaren instructeurs die je alles kunnen vertellen en leren over deze toffe sport. Je zal verbaast staan hoe snel je dit onder de knie hebt en zelfstandig over het grootste activiteitenstrand van Nederland kan scheuren in je blowkart.

BLOKARTEN & COVID-19

Wij hebben onze werkzaamheden en activiteiten aangepast aan de richtlijnen vanuit de overheid. Wij hebben het geluk te werken op het grootste en breedste activiteitenstrand van Nederland en garanderen dat er ruim voldoende afstand kan worden gehouden tussen alle deelnemers en strandgebruikers. Door de bouw en omvang van de blokarts is het ook nog eens onmogelijk in direct contact te komen met overige deelnemers.

Wat doen wij?

1) Het is tijdelijk alleen mogelijk een eigen blokart te nemen; doorwisselen of delen van een kart is niet toegestaan.

2) Voor aanvang en na iedere groep worden alle blokarts gedesinfecteerd en schoongemaakt.

3) Wij werken met kleine groepen tot maximaal 10 pers. Vanaf 5 pers kunt u een prive-groep boeken.

4) Ons protocol verbied werknemers met COVID gerelateerde klachten werkzaamheden uit te voeren.

Wat verwachten wij van u?

1) Bent u, of iemand uit uw huishouden verkouden, ziek, koortsachtig of vertoond u andere COVID-19 gerelateerde symptomen, laat dit dan tijdig aan ons weten en blijf thuis. Activiteiten kunnen altijd kosteloos worden verzet en geannuleerd. Uw en onze gezondheid staat voorop.

2) Neem handschoenen mee; zo voorkomt u alle huid-op-huid aanraking met ons materiaal

Heeft u vragen, of wilt u een prive-groep boeken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer nu je blokart!