WERKEN BIJ HIGHTIDE SURF & FOOD

Werken op het strand bij de watersport spot van Ijmuiden! The place to be!
Hightide Surf & Food is op zoek naar medewerkers in verschillende functies.
Barmedewerkers, bedieningsmedewerkers, spoelkeuken medewerkers, runners en keuken medewerkers.

Wat bieden we jou

• Leuke werkomgeving in een ontspannen surfsfeer
• Goed salaris
• Gegarandeerd werk voor in ieder geval de zomermaanden
• Ben je klaar met werken kun je nog even het water in of op
• Doorgroeimogelijkheden binnen Hightide Surf & Food
• Personeelskorting op huur materiaal (surfboard, etc.)
• Je leert de verschillende aspecten kennen van de horeca
• Je krijgt de ruimte mee te denken over verbeteringen
• Verschillende shifts in dagen en tijden
• Onbeperkt zonnebrand creme
• Leuke collega’s!

Wie ben jij

Je bent in ieder geval gastvrij, proactief, behulpzaam en flexibel. Daarnaast is het een pre als je affiniteit hebt met watersporten (golfsurfen, suppen, kitesurfen). Je vind het leuk om het de gasten naar hun zin te maken en een onvergetelijke dag op het strand te bieden.

Gedurende het zomerseizoen ben je minimaal 3 tot 4 dagen beschikbaar zodat we je kunnen inroosteren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het weer.

Daarnaast heb je ervaring opgedaan in de horeca. In de keuken, in de bediening of achter de bar. Voor sommige functies is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. Op zomerse dagen is het hard werken, hou daar rekening mee! Het kan dan de hele dag druk zijn.

Bij voorkeur woon je in IJmuiden of kom je uit de buurt.

Wat ga je doen

Afhankelijk van je ervaring en wat je wilt ga je aan het werk in de bediening (18+), barmedewerker (18+), runner food (18-), spoelkeukenmedewerker (18-) of als keukenmedewerker!

Het ultieme strandgevoel is iets waaraan je graag wilt meewerken. Het bedienen van de gasten of het meewerken in de keuken is iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent en energie van krijgt! In het hoogseizoen zijn we open van 09:00 tot sluit. Samen met je collega’s lekker werken op het strand!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de watersport spot van IJmuiden. Hightide Surf & Food biedt diverse watersporten aan en heeft een groot restaurant en terras. De gasten die komen zijn locals die al jaren bij ons komen, maar ook vanuit de regio weten de gasten ons te vinden. De relaxte surfsfeer spreekt ze aan, daarnaast is onze Mexicaanse keuken geroemd in de regio. Dagelijks wordt alles vers bereid.
Hightide Surf & Food bevindt zich bij IJmuiderslag, goed te bereiken met de auto en fiets!

Sollicitatie

Heb je interesse, ben je enthousiast geworden en kun je voldoen aan de gestelde eisen? Stuur dan zo snel mogelijk een recent CV plus een motivatie naar info@hightidesurfandfood.nl.

Zodra wij je sollicitatie binnen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatie

Heb je interesse, ben je enthousiast geworden en kun je voldoen aan de gestelde eisen? Stuur dan zo snel mogelijk een recent CV plus een motivatie naar info@hightidesurfandfood.nl.

Zodra wij je sollicitatie binnen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op.