WATERSPORTCENTRUM 

Bij Hightide leer je surfen & kitesurfen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Tijdens onze lessen leer je zelfstandig surfen met respect voor andere surfers en de zee en delen het plezier van in het water zijn. De surf en wind condities op het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht. Omkleed-ruimte met warme douches, stalling en verhuur van materiaal is beschikbaar, en op ons zonnige terras kan je na je sessie lekker chillen.

Welke sport kies jij?

GOLFSURFEN

We leren je zelfstandig golfsurfen met respect voor andere surfers en de zee en delen het plezier van in het water zijn.

KITESURFEN

Nederland is een kitesurf whalhalla, met veel wind en perfecte kite condities! Wil je deze fantastische sport ook leren? Bij ons ben je aan het juiste adres!

SUPPEN

Heerlijk rustig tijdens een sunset over zee peddelen, of juist leren golven te rijden op een SUP? Tijdens de sup-les op zee leer je bij ons de basis van het suppen op zee door ervaren instructeurs.