WATERSPORTCENTRUM 

Bij Hightide leer je surfen & kitesurfen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Tijdens onze lessen leer je zelfstandig surfen met respect voor andere surfers en de zee en delen het plezier van in het water zijn. De surf en wind condities op het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht. Omkleed-ruimte met warme douches, stalling en verhuur van materiaal is beschikbaar, en op ons zonnige terras kan je lekker chillen. We werken volgens de actuele richtlijnen van RIVM en het sportprotocol van het NOC-NSF.

VERHUUR

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Hightide materiaal te huren, zodat je zelf lekker aan de slag kan gaan met spullen die goed zijn onderhouden. Dit is handig als je geen zin hebt om alles heen en weer te slepen, of als het allemaal niet past in je auto.

SURFSCHOOL

We leren je zelfstandig golfsurfen met respect voor andere surfers en de zee en delen het plezier van in het water zijn.

KITESCHOOL

Nederland is een kitesurf whalhalla, dat komt omdat er (bijna) altijd een stabiele wind is! Daarom is het voor ons ook meer dan logisch dat wij kitesurfles geven.

SUPPEN

Tijdens de sup-les op zee leer je de basis van het suppen door ervaren instructeurs. Er wordt naar omstandigheden getraind.