High-Tide-surf-Food surf

Surfles voor kinderen

Ons lesprogramma voor jonge surfers van 7 t/m 16 jaar is zowel leuk als educatief, met een focus op veiligheid. We duiken in de wereld van de zee, leren over golven, en hoe je samenspeelt met andere surfers. Het plezier van in het water zijn staat voorop, want ‘de beste surfer is degene die lacht’!

We beginnen stap voor stap, gericht op het zelfstandig leren surfen. De kindersurfles is speels en leerzaam. Bij de start krijgen de kinderen een geschikt wetsuit voor warmte in het water. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een korte briefing over de surfboards en veiligheidsprincipes. Daarna een leuke opwarmingsoefening, gevolgd door het echte werk in het water: golfsurfen! Voor gevorderde surfers: Naast standaard lessen bieden we ook privéles, meerdaagse cursussen en trainingen voor wedstrijdsurfen. Perfectioneer je vaardigheden met onze ervaren coaches.

Praktische info en kosten

Bij ongeschikte surfcondities hebben we alternatieven zoals skimboarden, stand-up paddle-surfen, bigsuppen, surftheorie en peddeltrainingen. Bij te ruwe zee of sterke stroming kunnen we de les annuleren of overstappen op bodyboarden. Veiligheid is onze prioriteit.

Een les duurt 1,5 uur en is inclusief wetsuit en surfboard. In een groep zitten maximaal 8 kinderen per instructeur. Lessen vinden alleen doorgang bij minimaal 5 aanmeldingen. De dag voor de les ontvang je bericht of de les doorgaat. Het is mogelijk om een rittenkaart van 5 of 10 surflessen te kopen. Als je een vriendje of vriendinnetje wilt meenemen op jouw kaart is dat geen probleem.
1 surfles € 25,- –  3-rittenkaart € 65,- – 5-rittenkaart € 100,-

Vaste lestijden
wo 15.30 tot 17.00 – za 10.30 tot 12.00 – zo 10.30 tot 12.00 – zo 15.30 tot 17.00 Inclusief: Wetsuit en surfboard en natuurlijk een ervaren instructeur.

Neem voor meer info of vragen contact met ons op!