Surf kinderfeestje

Vier een onvergetelijk surfkinderfeestje bij HighTide Surf and Food! Begin met een warme ontvangst op onze surfschool, waar enthousiaste instructeurs de kinderen wetsuits geven en een introductie verzorgen over golven en surfbasics.

In de 1,5 uur durende les duiken de kinderen in de surfwereld en leren ze over zeegolven. Ze brengen minstens een uur in het water door, spelenderwijs surfvaardigheden ontwikkelend – staand of op hun knieën, maar altijd met plezier.

De dag eindigt met een spannende tijd in de golven, waarbij de kinderen genieten van surfen en veel lol hebben. Terug op het terras wacht een verfrissende limonade. Voor een smakelijke afsluiter informeer naar onze extra eetopties. Een feestje vol avontuur en surfplezier gegarandeerd!

Praktische info en kosten

Bij ongeschikte surfomstandigheden zorgen we voor leuke alternatieven, zoals skimboarden, stand-up paddle-surfen, bigsuppen, surftheorielessen en peddeltrainingen. Mochten de golven te wild zijn of de stroming te sterk, dan kunnen we de les annuleren of overschakelen naar bodyboarden. Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit.

Kosten

Golfsurfen € 25 per kind.
Bodyboarden € 22,5 per kind.
Mega SUP € 20,00 per kind.

Inclusief: Limonade na afloop. Optioneel: eten na afloop
* voor een kinderfeestje geldt een minimum van 6 kids en de maximum leeftijd is 16.

Neem voor meer info of vragen contact met ons op!