SURFLES VOOR KINDEREN

Speciaal voor grommets van 6 t/m 17 jaar hebben we een lesprogramma samengesteld dat leuk, leerzaam en veilig is. We leren je meer over de zee, over golven en hoe je het samenwerkt met andere surfers. Maar vooral genieten van in het water bezig zijn! ‘The best surfer is the one that smiles’ . Stap voor stap leer je zelfstandig surfen.

RITTENKAART

Het is mogelijk om een rittenkaart van 5 of 10 surflessen te kopen. Als je een vriendje of vriendinnetje wilt meenemen op jouw kaart is dat geen probleem.

Een les duurt 1,5 uur en is inclusief wetsuit en surfboard. In een groep zitten maximaal 8 kinderen per instructeur. Als er geen golven zijn kunnen we als alternatief gaan suppen of longboarden. ( streetsurfing)  Beide sporten zijn goed voor je kracht, balans en horen bij de surfy lifestyle.

BENODIGHEDEN

Voor de surfles is het belangrijk dat je deze hebt;  zwemdiploma A . Voor de les neem je het volgende mee: zwemkleding, een handdoek, zonnebrand met hoge factor en een tasje voor de natte handdoek en zwemkleding.

Ben je al gevorderd en op zoek naar een ander type les? Wij bieden ook priveles en surfles voor gevorderde surfers aan, lessen waarin je met een coach bijvoorbeeld gaat voorbereiden op wedstrijden surfen.