SURFCLUB ABONNEMENT IJMUIDEN

Wil je vaker het water op met gelijkgestemden? Altijd materiaal kunnen pakken wanneer het je uitkomt en aanhaken bij onze vaste lessen dan is een abonnement op onze surfclub de uitkomst!

Groepsgrootte per les is maximaal 8 deelnemers per instructeur. Lidmaatschap is incl onbeperkt wetsuit en surfboard huur.  Bij geen golven is er een alternatief programma. (Lessen gaan altijd door mits er genoeg deelnemers zijn. Als de zee condities te heftig zijn doen we clinics; surfweervoorspelling, surf skaten, peddeltraining etc)

Als je op een leuke en verantwoorde manier de ‘stoke’ van het surfen te pakken wilt krijgen, is IJmuiden the place to be. De jarenlange ervaring van de instructeurs en de ideale locatie naast het de pier zorgen ervoor dat je binnen no time de ultieme kick van het surfen zult ervaren! Als je het liefst met persoonlijke aandacht het surfen wilt leren, raden wij aan om voor een privéles te kiezen, een groepsles surfen is uiteraard ook mogelijk. Wil je vaker het water op met gelijkgestemden dan is een abonnement op onze surfclub de uitkomst!