SURFCLUB ABONNEMENT IJMUIDEN

Als je op een leuke en verantwoorde manier de ‘stoke’ van het surfen te pakken wilt krijgen, is IJmuiden the place to be. De jarenlange ervaring van de instructeurs en de ideale locatie naast het de pier zorgen ervoor dat je binnen no time de ultieme kick van het surfen zult ervaren! Als je het liefst met persoonlijke aandacht het surfen wilt leren, raden wij aan om voor een privéles te kiezen, een groepsles surfen is uiteraard ook mogelijk. Wil je vaker het water op met gelijkgestemden dan is een abonnement op onze surfclub de uitkomst!

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij Hightide op de eerste plaats. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben een geldig internationaal Lifeguard diploma. Dit staat garant voor het snelste resultaat, waarbij de veiligheid voorop staat. Tijdens de surfles komt een stukje theorie aan bod: weer- en golfvoorspellingen, soorten golven, surfmateriaal, de invloed van wind en stroming.

RITTENKAART

Mocht je vaker willen komen surfen dan kan je gebruik maken van onze rittenkaart. Deze is het hele seizoen geldig. Doordat de surfcondities elke dag anders zijn, krijg je door het volgen van meerdere lessen een goed beeld van de verschillende omstandigheden.

SURFABONNEMENT

Wil je vaker het water op met gelijkgestemden? Altijd materiaal kunnen pakken wanneer het je uitkomt en aanhaken bij onze vaste lessen dan is een abonnement op onze surfclub de uitkomst!

Groepsgrootte per les is maximaal 7 deelnemers per instructeur. Lidmaatschap is incl onbeperkt wetsuit en surfboard huur. Start groep vanaf 4 pers. Abonnement minimaal 3 maanden, geen golven alternatief programma. (Lessen gaan altijd door mits er genoeg deelnemers zijn. Als de zee condities te heftig zijn doen we clinics; surfweervoorspelling, surf skaten, peddeltraining etc)

MATERIAAL

Het materiaal verkeert natuurlijk in topconditie en voldoet aan de strenge eisen die de International Surfing Association stelt. Zachte boards met zachte vinnen voor de absolute beginners, en boards met een zachte bovenkant voor de gevorderden. Uiteraard is het materiaal ook te huur!

MOGELIJKHEDEN

Wij zijn flexibel en hebben vele cursus-mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, speciale clinics en strandevenementen.

Boek nu jouw prive surfles!