SUPPEN IN IJMUIDEN

Nu te boeken bij Hightide, sup-les op een mega grote sup. Je kunt met groepen tot wel tien personen op één BIG-sup, en we hebben er twee tot onze beschikking! Deze Starboard sups zijn een super leuke teambuilding activiteit voor jong en oud. Recreatief en sportief! De boards zijn erg stabiel. Je leert hoe je op de goede manier op het board staat en moet peddelen. Deze les kan ook gecombineerd worden met golfsurfen.

Deze toffe watersport groeit de laatste jaren enorm in populariteit, en dat is niet voor niks. Big suppen is namelijk een zeer toegankelijk watersport voor zowel jong als oud. Daarnaast is het ook gewoon super leuk om te doen, helemaal als je leert om golfjes te pakken.

Tijdens de sup-les op zee leer je de basis van het suppen door ervaren instructeurs. Er wordt naar omstandigheden getraind. Bij golven richten we ons op de surftechniek, bij vlakwater is er intervaltraining en bij veel wind gaan we downwinden langs de kust. We gaan in op alle technische skills die bij suppen belangrijk zijn, waaronder:

• Peddeltechniek
• Peddelhoudingen
• Sturen
• Veiligheid

‘Zomers hebben we elke  vrijdagavond om 19:00 uur Sunset Sup-sessions. Dit is een instaples van 1,5 uur voor zowel beginnende als ervaren suppers. Er wordt  een gereduceerd tarief gerekend.

SUP HUREN

Heb je het suppen helemaal onder de knie? Het is ook mogelijk een sup bij ons te huren.