SUPPEN IN IJMUIDEN

Deze toffe watersport groeid de laatste jaren enorm in populariteit en dat is niet voor niks. Suppen is namelijk een zeer toegankelijk watersport voor zowel jong als oud. Daarnaast is het ook gewoon erg super leuk om te doen, helemaal als je leert om golfjes te pakken met je subboard. Tevens is het ook een enorm goede work-out voor je gehele lichaam! Op een leuke manier in de buitenlucht fit worden ipv een benauwde sportschool, win-win!

Tijdens de SUP-les op zee leer je de basis van het Suppen door ervaren instructeurs. Er wordt naar omstandigheden getraind. Bij golven richten we ons op de surftechniek, bij vlakwater is er intervaltraining en bij veel wind gaan we downwinden langs de kust. We gaan in op alle technische skills die bij Suppen belangrijk zijn, waaronder:

• Peddeltechniek
• Peddelhoudingen
• Sturen
• Veiligheid

Elke vrijdagavond om 19:00 uur hebben we de Sunset Supsession. Dit is een instaples van 1,5 uur voor zowel beginnende als ervaren Suppers tegen een gereduceerd tarief en dat allemaal tijdens het gouden uurtje!

NIEUW! BIGSUPPEN

Nu te boeken bij Hightide Surfschool, SUP-les op een mega grote Sup. Je kunt met groepen tot wel tien personen op één BIGsup en hebben er twee tot onze beschikking! Deze Starboard BIGsups zijn een superleuke teambuilding activiteit voor jong en oud, recreatief en sportief! De boards zijn erg stabiel. Je leert hoe je op de goede manier op het board staat en moet peddelen. Deze les kan ook gecombineerd worden met golfsurfen.

SUP HUREN

Heb je het suppen helemaal onder de knie? Het is ook mogelijk een sup bij ons een sup te huren.

Boek nu je suples hier!