SKATE LONGBOARDEN IN IJMUIDEN

Longboarden wordt met de dag populairder in IJmuiden maar ook de rest van Nederland en dat snappen wij. De naam zegt het eigenlijk al, het is een combinatie van skate- en longboarden. Behalve dat deze sport gewoon super tof is, is het tevens goed om je algemene board gevoel verder te ontwikkelen. Daarom is dit ook de ideale sport om naast het golfsurfen te doen. Het boardgevoel en de manier van sturen komen namelijk erg overeen met surfen.

SKATE-LONGBOARD LES VOOR BEGINNERS

Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Liever je eigen helm en beschermers? Neem ze gerust mee!

SKATE-LONGBOARD LES VOOR GEVORDERDE

Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflipp, nollie, shove-it of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Zo kun je echt progressie boeken met skateboarden. Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je deze lenen van ons lenen.

Boek nu je skate les hier!