SKATE LONGBOARDEN IN IJMUIDEN

Skate longboarden wordt met de dag populairder in IJmuiden, maar ook in de rest van Nederland, en dat snappen wij! De naam zegt het eigenlijk al, het is een combinatie van skate- en longboarden.

Behalve dat deze sport gewoon heel tof is, is het tevens goed om je board gevoel verder te ontwikkelen. Daarom is dit ook de ideale sport om naast het golfsurfen te doen. Het boardgevoel en de manier van sturen komen namelijk erg overeen met surfen.

SKATE-LONGBOARD LES VOOR BEGINNER

Voor beginnende skaters hebben we de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen.

Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de skateboardles voor beginners. Liever je eigen helm en beschermers? Neem ze gerust mee!

SKATE-LONGBOARD LES VOOR GEVORDERDE BOARDER

Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren? Dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van tevoren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflipp, nollie, shove-it of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen.  Het dragen van een helm is verplicht, de overige beschermers zijn optioneel. Heb je nog geen helm, dan kun je van ons lenen.

Boek nu je skate les hier!