KIDS SURFKAMP IN IJMUIDEN

In de zomervakantie organiseren we kleinschalige surfcamps voor grommets van 7 t/m 17 jaar. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht. We leren de grommets zelfstandig surfen met respect voor de zee en andere surfers. We gaan onder andere surfen, skaten, leren over surftheorie, over Plastic soup en sluiten de week af met een expression session en een BBQ! De keuken van Hightide Surf&Food zorgt voor lekkere biologische power-maaltijden. Onze enthousiaste en professionele instructeurs nemen de kids mee in de surfy lifestyle!

We maken het liefst groepen op basis van leeftijd en ervaring, maar als er kids zijn die samen willen worden ingedeeld dan is daar ruimte voor.

DAGPROGRAMMA

Het programma is dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur. Graag kinderen op tijd brengen en ophalen. Wij worgen voor een lunch, drinken en snacks. Zorg ervoor dat de kids thuis ontbeten hebben! Ouders kunnen elke dag de opening en de afsluiting bijwonen. De eerste dag kunnen de kinderen zich melden bij de inschrijfbalie waar ze met een ouder/verzorger het inschrijfformulier invullen. Daarna worden ze opgevangen door de begeleiders. We sluiten de week af met de instructeurs, de kids en hun ouders/ verzorgers met een gezamenlijke BBQ waar ouders/verzorgers zich in de week daarvoor kunnen inschrijven.

BENODIGHEDEN

De kinderen dienen minimaal te beschikken over een zwemdiploma A en B. Voor de les neem je het volgende mee: Zwemkleding, een handdoek, zonnebrand met hoge factor, warme kleding voor de koudere dagen en een tasje voor de natte handdoek en zwemkleding.

Boek nu hier de kidscamp

MATERIAAL & BEGELEIDING

Tijdens de lessen maken we gebruik van soft tops. Dat zijn zeer stabiele boards met zachte vinnen. Dit is voor de veiligheid van het kind zelf, maar ook van de andere kinderen in de les. Een lekker warm wetsuit is zeer belangrijk tijdens het surfen. We hebben topkwaliteit wetsuits in alle maten. Eigen materiaal kan in overleg worden meegenomen. Tijdens de andere activiteiten is het dragen van de nodige bescherming verplicht. Denk daarbij aan een helm, bescherming en dichte schoenen tijdens het skateboarden.

Er is gedurende de week altijd begeleiding van onze ISA (International Surfing Association) gecertificeerde instructeurs en begeleiders aanwezig. Zij gaan zelf ook mee het water in om te assisteren.

Op de vrijdag is er een afsluitende fun ‘expression session’ waar plezier en skills worden gecombineerd. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

LUNCH

De lunch is elke dag gezamenlijk met de hele groep en begeleiders aan gezellige lange tafels. De hele dag door staat er water klaar en zorgen we dat er genoeg gedronken wordt. Bij de lunch is er bruin/wit brood met diverse soorten beleg, soms een lekker extraatje en altijd fruit op tafel.

Op woensdagavond hebben we een heerlijke BBQ op ons terras voor alle deelnemers. Ook de ouders, broertjes en zusjes kunnen zich hiervoor bij de inschrijving van het surfcamp aanmelden. Voor kinderen is het 10,- per persoon. Voor volwassenen is het met 2 stukjes vlees €18,50 en 3 stukjes vlees €21,50.

Speciale dieetwensen kunnen voorafgaand aan het surfcamp worden doorgegeven.