SURFLES IN IJMUIDEN

Ben je een echte waterrat, sta je altijd als eerste op het strand met mooi weer, ben je vaak langer in het water dan op je handdoek, maar kan je nog niet surfen? Dan is het de hoogste tijd om surfles te nemen! Wij geven surfles op het unieke strand van de IJmuiderslag. Alle faciliteiten (zoals omkleedruimtes met warme douches, stalling en verhuur van materiaal) zijn beschikbaar bij het paviljoen.

DE CONDITIES

De surfcondities het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. Lange golven aan de kant en uitgelijnde banken achterin! Op de IJmuiderslag kun je het beste surfen met noord of noordwest. Net als bij Wijk aan Zee staat er direct naast de pier weinig stroming, als het enkele dagen uit noordwesten richting heeft gewaaid, kunnen hier flinke bakken van golven staan!

ONS MATERIAAL

Ons materiaal wordt goed onderhouden! Tijdens de surflessen maken we gebruik van zeer stabiele softtops met zachte vinnen en we gebruiken top kwaliteit wetsuits.

CERTIFICERING

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma. Wil je ook leren surfen en kennismaken met deze te gekke sport? Geef je dan snel op!

Lees verder…
Lees verder…
Lees verder…

SURF LES VOOR KINDEREN

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 14 jaar hebben we lessen samengesteld die super leuk zijn, maar vooral leerzaam en veilig. Na een kleine introductie over veiligheid en het materiaal duiken we lekker het water in en leer je stap voor stap de technieken van de coole surfsport!

Als er geen golven zijn kunnen we als alternatief gaan suppen of long(skate)boarden.

Lees verder…

SUPPEN

Deze toffe watersport groeid de laatste jaren enorm in populariteit en dat is niet voor niks. Het is ook super leuk om te doen, zeker als je golfjes met je subboard leert te pakken. Daarnaast is het ook een enorm goede work-out voor je gehele lichaam! Op een leuke manier in de buitenlucht fit worden ipv een benauwde sportschool, win-win!

Lees verder…