SURFLES IN IJMUIDEN

Surfen is meer dan alleen opstaan! We leren je zelfstandig golfen surfen met respect voor andere surfers en de zee en delen het plezier van in het water zijn. We werken in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht.  Omkleed-ruimte met warme douches, stalling en verhuur van materiaal) zijn beschikbaar, en op ons zonnige terras kan je lekker chillen. We werken volgens de actuele richtlijnen van RIVM en het sportprotocol van het NOC-NSF.

De surf condities op het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. Door de ligging van de pier en het brede strand zijn er lange golven, zeker met N-NW wind. Net als bij Wijk aan Zee staat er direct naast de pier weinig stroming, maar het verschil is dat het bij ons nog niet zo druk is. Surf met de locals in een relaxte line up!

Surfles 18+

35 euro incl. board en wetsuit
2 uur
1 -7 personen

In deze les leer je stap voor stap hoe je zelfstandig een golf rechtdoor kunt surfen en zal je ervaren ‘why only a surfer knows the feeling’. Prive lessen aanvragen mogelijk.

surfles ijmuiden

Surfles kinderen

21,50 euro incl. board en wetsuit
1,5 uur
1-7 kids

Speciaal voor grommets zijn de lessen leuk, leerzaam en veilig en leren de instructeurs je stap voor stap zelfstandig in de zee zijn en golven surfen!

kids kamp ijmuiden

Kids surfkamp

1 tot 5 dagen mogelijk
Kleine groepen
Diverse surf lifestyle activiteiten

Unieke kleinschalige surfcamps met ruimte voor persoonlijke aandacht. We leren surfen met respect voor de zee en anders surfers en laten je proeven van de Surflifestyle.

SUPPEN

Deze watersport groeit nog steeds in populariteit en dat is niet voor niks. Stand Up Paddle Boarden is een laagdrempelige zeer effectieve all-inn work out waar balans, kracht en uithoudingsvermogen worden verbeterd zonder belasting van je gewrichten. Je kunt relaxte tochtjes maken of intensiever golven surfen.

CERTIFICERING

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma.