PRIVE LES GOLF SURFEN IJMUIDEN

Als je op een ‘awesome’ en verantwoorde manier de ‘stoke’ van het surfen te pakken wilt krijgen, is IJmuiden ”the place to be”. De jarenlange ervaring van de instructeurs en de ideale locatie naast het de pier zorgen ervoor dat je binnen no time de ultieme kick van het surfen zult ervaren! Als je het liefst met persoonlijke aandacht het surfen wilt leren, raden wij aan om voor een privéles te kiezen, een groepsles surfen is uiteraard ook mogelijk.

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij High Tide Surfing op de eerste plaats. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben een geldig internationaal Lifeguard diploma. Dit staat garant voor het snelste resultaat waarbij de veiligheid voorop staat. Het theoriegedeelte bestaat uit; weer- en golfvoorspellingen, soorten golven, de invloed van wind en stroming en surfmateriaal.

RITTENKAART

Mocht je vaker willen komen surfen dan kan je gebruik maken van onze rittenkaart die het hele seizoen geldig is. Doordat de surfcondities elke dag anders zijn, krijg je door het volgen van meerdere lessen een goed beeld van de verschillende omstandigheden. Hierdoor kun je de techniek van het opstaan beter toepassen.

MATERIAAL

Het materiaal verkeert natuurlijk in topconditie en voldoet aan de strenge eisen die de International Surfing Association stelt. Zachte boards met zachte vinnen voor de absolute beginners, en boards met een zachte bovenkant voor de gevorderden. Uiteraard is het materiaal ook te huur!

MOGELIJKHEDEN

Wij zijn flexibel en hebben vele cursus-mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, speciale clinics en strandevenementen.

Boek nu jouw prive surfles!