OVER HIGH TIDE  SURF & FOOD IJMUIDEN

IJmuiderslag is een authentiek onontdekt surfstrand dat vrijheid uitademt en waar alles mogelijk is. Door de ligging van de pier en het brede strand zijn er vaak golven, waar de relaxte local surfcommunity te vinden is. Honden zijn het hele jaar welkom en er is ruim parkeergelegenheid.

Vanuit een stoute, maar lang gekoesterde jongensdroom hebben we met hulp van vrienden en familie in 2016 een plek gecreëerd waar bezoekers zich meteen thuis voelen. Waar nagedacht wordt over het minimaliseren van onze global footprint. Waar family values en waarden zoals sociaal maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid in de bedrijfsvoering geen keuze maar een vanzelfsprekendheid is. Waar zoete inval vaste klanten worden.

Breed activiteitenstrand

We hebben beschikking over een breed activiteitenstrand dat mogelijkheden biedt voor het hosten van grootschalige (beach-sport)events. We bieden wekelijks lessen aan in surfen,  suppen en kitesurfen.

Feesten en uitjes

Ons team creëert met vakmanschap en plezier feesten en uitjes op maat die perfect aansluiten bij de wens van onze klanten, we ont-zorgen van A tot Z.Onze keuken is gespecialiseerd in World-Streetfood, lekker, lokaal ingekocht en puur. Met de  biologische menukaart en arrangementen verantwoord genieten.

Actuele richtlijnen

Hightide Surf&Food hanteert de actuele richtlijnen van het RIVM omtrent het Covid19 Virus. Mocht je ons rechtstreeks willen spreken met vragen of wil je weer een groepsuitje of feest boeken? Neem contact op via  info@hightidesurfandfood.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden! We staan klaar om jullie samen met onze vriendelijke crew te ontvangen, tot gauw!

Ivo & Tamar

HAPPY FAIR FOOD

We serveren biologische, verse en lokale producten zoals homemade taart van de Taartenwinkel, world Street food, de good old famous Hightide tosti’s en met liefde gemaakte koffie.

KITESURFEN

Leer kitesurfen met de nieuwste materialen door onze enthousiaste gecertificeerde instructeurs, ze zullen je veilig en stap voor stap op weg helpen naar jouw eerste ‘ride‘ op de Nederlandse golven.

GOLFSURFEN

Bij ons leer je echt surfen, niet alleen opstaan. Leer om zelfstandig de zee in te gaan, ontwikkel Ocean Awareness met respect voor de natuur en andere surfers. Voel de kracht van een golf en ervaar waarom ‘only a surfer knows the feeling’.

GROEPEN

We zijn een evenementenbureau dat originaliteit, doelgerichtheid en creatie hoog in het vaandel heeft staan. Met liefde en plezier zullen we voor jou aan de slag gaan om een evenement op maat te bedenken en te creëren.

High Tide Surf and Food groepen uitje

BLOKARTEN

Blokarten is makkelijk te leren en heel leuk om te doen. Scheur met een dikke smile op je gezicht in een van onze blokarts over het breedste strand van Nederland en voel je de koning van het strand!

AGENDA

We organiseren verschillende pop up events op het strand. Openlucht bioscoop, silent disco’s, Sunday roast, live muziek, tango workshops, yoga clinics. Zeg het maar.  Check onze FB evenementen voor de laatste updates!