Over High Tide Surf & Food

Welkom bij HighTide Surf and Food, dé beachclub die je meeneemt op een smaakvolle reis naar de authentieke smaken van Mexico, midden in het ruige en onontdekte strand van IJmuiderslag.

Onze beachclub is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een oase voor watersporters en levensgenieters die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. We koesteren de rauwe schoonheid van de locatie in IJmuiden, weg van de gebaande paden, en bieden een sfeer die uniek is in zijn authenticiteit en ongepolijste charme.

Onze locatie biedt niet alleen de perfecte omgeving voor surfers, maar is tevens de thuisbasis van een restaurant, surfschool, kiteschool en een breed scala aan evenementen. Wat Hightide uniek maakt, is de combinatie van diverse activiteiten met een volwaardig restaurant met heerlijke Mexicaanse invloeden en biologische gerechten. Onze huiselijke sfeer, die je elders niet snel vindt, geeft gasten het gevoel zich direct thuis te voelen.

We bieden een verscheidenheid aan sportieve activiteiten, waaronder surfen, kiten, blokarten, beachgames, suppen, yoga en powerkiten, die vaak worden ingezet tijdens bedrijfsfeesten en verjaardagen. Voor degenen die graag willen leren, bieden we surf- en kitelessen aan, evenals blokarten.

Hightide streeft ernaar een laagdrempelige en authentieke plek te zijn voor families en wind- en watersporters. Een strandtent die trouw blijft aan haar waarden, ondanks de commerciële druk. Hier is iedereen welkom, ongeacht achtergrond of uiterlijk.

In ons paviljoen ademen de sfeer en inrichting de surfcultuur van Californië. Met surfboards aan het plafond, foto’s van Huntington Beach en vintage surffilms aan de muur, willen we een ontspannen omgeving creëren waar gasten worden aangemoedigd om te ontspannen en te genieten. Onze missie is om een vriendelijke en gastvrije omgeving te creëren voor mens, dier en milieu.

We streven naar een persoonlijke sfeer en nodigen iedereen uit om de unieke sfeer van Hightide te ervaren. Join the stoke!! X Team Hightide