Sinds 2008 is High Tide Surfshop jouw betrouwbare partner voor alles wat met golfsurfen, stand-up paddleboarding en neopreen te maken heeft. Nu, in een spannende nieuwe ontwikkeling, hebben we onze deuren geopend op een gloednieuwe locatie: rechtstreeks op het strand van IJmuiderslag!

Onze reis begon bescheiden, maar dankzij onze diepgewortelde passie voor watersport zijn we snel gegroeid. We zijn trots te kunnen aankondigen dat we niet alleen een winkel en een webshop hebben, maar nu ook een prachtige, directe strandlocatie.

Meer dan een winkel
Bij High Tide Surfshop onderscheiden we ons door meer dan alleen ons uitgebreide assortiment. Onze kracht ligt in persoonlijk, op maat gemaakt advies. Als fervente watersporters begrijpen we wat je nodig hebt en delen we graag onze ervaringen om je de beste uitrusting te bieden.

Strandlocatie voor ultiem gemak
Gelegen naast High Tide Surf and Food, is onze nieuwe shop niet alleen een winkel, maar een integraal onderdeel van jouw totale strandbeleving. Hier vind je hoogwaardige producten gecombineerd met uitstekende service. Onze after-service op het strand betekent dat we altijd klaarstaan om je te helpen, zelfs na je aankoop.

Wij geloven dat watersport meer is dan alleen een activiteit; het is een levensstijl. In onze nieuwe shop delen we deze passie graag en streven ernaar om elke ervaring op het water voor jou onvergetelijk te maken.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte board, essentiële accessoires of de beste neopreen uitrusting, je vindt het allemaal bij High Tide Surfshop. Onze nieuwe strandlocatie biedt een unieke en inspirerende setting om je volledig onder te dompelen in de wereld van watersport. Wij nodigen je uit om langs te komen en de nieuwe High Tide Surfshop te ervaren. Stap binnen in onze wereld direct aan het strand, waar elk bezoek het begin kan zijn van je volgende grote watersportavontuur. We zien je graag verschijnen, klaar om je te helpen jouw passie voor de oceaan te volgen!

Klik hier voor de webshop >