SURFLES VOOR SCHOLEN / BSO

Laat jouw scholieren kennis maken met een gave tak van sport: het golfsurfen! Speciaal voor scholieren en de voor- en naschoolse opvang hebben wij surf lessen in IJmuiden samengesteld die super leuk zijn, maar vooral leerzaam en veilig. Je leert tijdens deze les: inpeddelen, opstaan en rechtdoor surfen op de golf. Het theoriegedeelte bestaat uit: weer- en golfvoorspellingen, soorten golven, de invloed van wind en stroming en surfmateriaal.

Schooluitjes is een aparte discipline. Vaak is het budget kleiner en de wensen net zo groot. High Tide is expert in het combineren van die twee factoren tot een succesvol schooluitje. Daag je leerlingen uit tot sportieve prestaties en het werken in teamverband.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een groepsles voor scholen / BSO duurt twee uur en is inclusief het gebruik van een wetsuit en surfboard. Is de groep groter dan acht personen, dan komt er een tweede leraar bij. We kunnen de dag uitbreiden met onze te gekke beachgames! Prijzen vanaf € 19,00 per persoon, afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers. Het minimale aantal is 10 personen.

OVER HIGH TIDE 

De gehele zomer en voorjaar bieden wij diverse strand en wateractiviteiten aan. Onze locatie is van alle gemakken voorzien om jullie dag op het strand soepel te laten verlopen. Wij beschikken over een ruim terras met overkappingen, kleedkamers, douches en toiletten. Er is genoeg opbergruimte voor kleding en tassen. Waardevolle spullen kunnen de leerlingen veilig opbergen in de lockers.

Vraag nu een offerte aan!