SURFLES VOOR SCHOLEN IN IJMUIDEN

Surfles voor scholen in IJmuiden. Laat jouw scholieren kennis maken met een gave tak van sport: het golfsurfen! Speciaal voor scholieren en de voor- en naschoolse opvang hebben wij surf lessen in IJmuiden samengesteld. Super leuk, maar vooral leerzaam en veilig. Je leert tijdens deze les: inpeddelen, opstaan en rechtdoor surfen op de golf. Het theoriegedeelte bestaat uit: weer- en golfvoorspellingen, soorten golven, turfmateriaal, de invloed van wind en stroming.

Schooluitjes zijn een aparte discipline. Vaak is het budget kleiner en de wensen net zo groot. Hightide Surf & Food is expert in het combineren van die twee factoren tot een succesvol schooluitje. Daag je leerlingen uit tot sportieve prestaties en het werken in teamverband.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een groepsles voor scholen duurt twee uur en is inclusief het gebruik van een wetsuit en surfboard. Is de groep groter dan acht personen, dan komt er een tweede leraar bij. We kunnen de dag uitbreiden met onze te gekke beachgames! Prijzen vanaf € 12,50 per persoon, afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers. Het minimale aantal is 10 personen.

Surf:

Programma 1,5 uur

€17,50 per leerling (min 10 pers)

Surf XL:

Programma 3,5 uur

Surfles + verschillende watersportactiviteiten (suppen, mega sup, bodyboarden, skimboarden)

€22,50 per leerling (min 10 pers)

Surf & Beachgames

Programma 4 uur

1,5 uur surfles / 1,5 uur beachgames

€22,50 per leerling (min 10 pers)

(€17,50 per leerling zonder begeleiding van de beach games)

Beachgames

Programma 1,5 uur

€12,50 per leerling (min 10 pers)

Vraag nu een offerte aan!