FEESTEN EN PARTIJEN 

Het strand van IJmuiden is de perfecte locatie voor diverse activiteiten zoals een trouwerij, verjaardsfeest of een vrijgezellenfeest! Ons paviljoen staat op een prachtige locatie op het grote, vrije strand van IJmuiden, waardoor ieder feest gegarandeerd een succes wordt. Verjaardagen, trouwpartijen of gewoon omdat het kan. Bij HighTide Surf &Food is het mogelijk een geheel eigen programma samen te stellen. Zo bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma aan, verschillende food arrangementen en een inhouse DJ. Het is uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van externe cateraars en live music! Neem gerust contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Wat je allemaal op het strand en in zee kunt doen en beleven, weten wij als geen ander. En niet alleen in de zomer, als het strand vol met handdoekjes ligt, juist in de maanden dat de koperen ploert minder fel aan de hemel brandt en de wind de golven en de branding wilder en woester maakt is er veel te beleven op het strand! Wij stellen een persoonlijk programma samen met strand-, zee-, of binnen activiteiten. Uiteraard bieden we de mogelijkheid de activiteiten af te toppen met een geheel verzorgd diner arrangement. Vertel wat je graag zou willen doen en we vullen dit samen helemaal naar jouw smaak en wensen in! Prijzen vanaf € 19,00 per persoon, afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers. Het minimale aantal is 10 personen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In overleg stellen wij een arrangement samen, waarbij je kan kiezen uit een van de vele activiteiten uit ons arsenaal. Van sensationeel, spannend en snel over het strand scheuren met een blokart tot rustig de golven van de noordzee bedwingen met een surfboard, wij hebben altijd een activiteit die perfect bij je past. Daarnaast is het mogelijk een geheel verzorgde borrel, BBQ of lunch te kiezen om de dag mee af te sluiten.

Vraag nu een offerte aan!