FEESTEN EN PARTIJEN 

Belevenissen, samen zijn en genieten vinden we belangrijk. Daarom stellen we met zorg uw dag of avond samen, en luisteren we naar jullie persoonlijke wensen. Dit maakt van jullie feest een unieke en intieme beleving.

Bij ons staan de deuren altijd open, met minder weer sluiten we de veranda en zetten we onze heaters aan. Komt u dineren dan bieden we plek tot 50 personen. Kiest u voor een aangeklede borrel of onze famous waxhead beachburger dan kunt u terecht met 75-100 personen.

Besloten (bruilofts)feesten behoren ook tot de mogelijkheden, al kan er zo af en toen een surfer met zijn board langslopen op weg naar z’n locker. Hang Loose!

Neem gerust contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In overleg stellen wij een arrangement samen, waarbij je kan kiezen uit een van de vele activiteiten uit ons arsenaal. Van sensationeel, spannend en snel over het strand scheuren met een blokart tot rustig de golven van de noordzee bedwingen met een surfboard, wij hebben altijd een activiteit die perfect bij je past. Daarnaast is het mogelijk een geheel verzorgde borrel, BBQ of lunch te kiezen om de dag mee af te sluiten.

Vraag nu een offerte aan!