FEEST! 

Het leven vieren vinden we belangrijk. Ons team zal met creativiteit, plezier en persoonlijke aandacht de perfecte invulling creëren van jullie feest op basis van de persoonlijke wensen.

Het liefst vieren we buiten op het strand en op het terras in de open lucht! Maar met minder weer sluiten we de veranda en zetten we onze heaters aan.  Onze keuken is sterk in fair food; lokaal ingekocht, biologisch, puur en lekker! Denk aan Foodcourts; world streetfood , fingerfood, BBQ of de famous waxhead beachburger bar. Wil je “seated” dineren? dan hebben we plaats voor ongeveer 50 personen. Ga je voor een foodbar dan kunt je terecht met 75-100 personen.

Een besloten (bruilofts)feest behoort tot de mogelijkheid, de beachclub is dan helemaal voor jullie, al kan er zo af en toen een surfer met zijn board langslopen op weg naar z’n locker. Hang Loose!

Neem gerust contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jullie onvergetelijke dag.

ACTIE ERBIJ

In overleg stellen wij een programma samen. Live muziek, een DJ, silent disco, een flamenco workshop, theatercircus of ga je voor de sport? Beachvolleybal, over het strand scheuren met een blokart  of de Noordzee in met een surfboard, wij hebben altijd een activiteit die bij jouw dag past.

Vraag nu een offerte aan!