LUNCH ARRANGEMENTEN

Onze lunch arrangementen zijn vanaf 8 personen.

Lekker genieten van een fijne maaltijd op ons terras. Hier ziet u de mooiste zonsondergangen en de vertrekkende schepen tussen de pieren van IJmuiden. Hightide surf en food maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame biologische streekproducten. Dus vlees van biologische slager Van Leeuwen uit Overveen, verse vis van de IJmuidense visafslag en brood van Bakkerij Oscar uit IJmuiden.

De lunch arrangement is al vanaf 8 personen mogelijk. U heeft dan het feestelijke ongedwongen van een buffet maar dan uitgestald op uw eigen tafel en bent u verzekerd van een heerlijke culinaire verwenpartij!

Ook is het mogelijk om de gezellige lunch arrangement te combineren met diverse activiteiten zoals blokarten, surfen of een andere strandactiviteit

BOCCA COFFEE

Tijdens de lunch kunnen de gasten gebruik maken van de koffie, thee en melk van het arrangement. U kan ook kiezen voor onze Bocca Coffee, van de speciaal geselecteerde vers gebrande bonen bereiden wij de perfecte espresso, macchiato, cappuccino of latte voor een ultiem koffie moment. Bocca Coffee is uit eerlijke handen, zonder toevoegingen en vers wilt hebben in ieder geval.

Bocca Coffee wordt gerund door twee broers, Menno en Tewis Simons, die vanuit een volledige passie voor koffie van kwaliteit met Bocca Coffee zijn begonnen. Bocca Coffee is de enige in Nederland die het gehele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer heeft.

Uitgangspunt bij Bocca Coffee is ‘direct trade’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kopen van de telers en boeren. Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon. Bij die mensen die het werk doen en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit.

Vraag nu een offerte aan!