LUNCHARRANGEMENTEN

Onze lunch arrangementen zijn vanaf 10 personen.

We bieden gezonde gerechten aan, die de reserves weer opladen en je klaarmaken voor een volgende surfsessie!

Door zoveel mogelijk biologische streekproducten te gebruiken slaan we een brug naar de waarde die ons achterland (IJmuiden e.o.) ons biedt. We bundelen krachten met ondernemers in de buurt, door met kleinschaligere leveranciers samen te werken.

De lunch arrangement is al vanaf 10 personen mogelijk. U heeft dan een feestelijke en ongedwongen buffet uitgestald op uw eigen tafel en bent u verzekerd van een heerlijke maaltijd! Bij de lunch worden koffie, thee en melk geserveerd.

Ook is het mogelijk om de gezellige lunch te combineren met diverse activiteiten zoals blokarten, surfen of een andere strandactiviteit

BOCCA COFFEE

Tijdens de lunch kunnen de gasten gebruik maken van de koffie, thee en melk van het arrangement. U kan ook kiezen voor onze Bocca Coffee, van de speciaal geselecteerde vers gebrande bonen bereiden wij de perfecte espresso, macchiato, cappuccino of latte voor een ultiem koffie moment. Bocca Coffee is uit eerlijke handen, zonder toevoegingen en vers wilt hebben in ieder geval.

Bocca Coffee wordt gerund door twee broers, Menno en Tewis Simons, die vanuit een volledige passie voor koffie van kwaliteit met Bocca Coffee zijn begonnen. Bocca Coffee is de enige in Nederland die het gehele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer heeft.

Uitgangspunt bij Bocca Coffee is ‘direct trade’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kopen van de telers en boeren. Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon. Bij die mensen die het werk doen en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit.

Vraag nu een offerte aan!