BBQ-ARRANGEMENTEN

Onze barbecue is beschikbaar vanaf 15 personen.

Ervaar op mooie zomeravonden onze specialiteit: de Hightide barbecue. Met surfers als grondleggers hechten we veel waarde aan gezondheid en duurzaamheid. Ons vlees is dan ook biologisch, super vers en komt van de lokale slagerij Van Leeuwen Vleesch. Daarnaast worden er bij de barbecue veel groentes, salades, diverse sauzen en ovenvers brood geserveerd. 

De barbecue is mogelijk vanaf 15 personen. Onder de 15 personen kunnen wij vlees vanuit de keuken serveren, hier wordt het gegrild op lavasteen. Dit is vooral geschikt voor kleinere gezelschappen als vrijgezellenfeestjes en verjaardagen. Naast uw keuze aan vlees, vis en vegetarisch worden er ook diverse salades, brood en sauzen geserveerd.

Ook is het mogelijk om de gezellige barbecue te combineren met diverse activiteiten zoals blokarten, surfen of een andere strandactiviteit

SLUIT JE BBQ AF MET EEN SWEET DELIGHT!

Om de barbecue feestelijk af te sluiten kunt u kiezen uit verschillende zoete lekkernijen. Onze Taarten worden vers geleverd door De Taartenkamer, zij werken alleen met de beste ingrediënten en staan voor kwaliteit. Daarnaast bieden we diverse soorten ijs van de lokale ijsfamilie Bonasera. 

Vraag nu een offerte aan!