BBQ ARRANGEMENTEN

Onze BBQ arrangementen zijn vanaf 20 personen.

Lekker genieten van een fijne maaltijd op ons terras. Hier ziet u de mooiste zonsondergangen en de vertrekkende schepen tussen de pieren van IJmuiden. U kunt kiezen uit diner a la carte of een heerlijke barbecue. Hightide maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame biologische streekproducten. Dus vlees van biologische slager Van Leeuwen uit Overveen, verse vis van de IJmuidense visafslag en brood van Bakkerij Oscar uit IJmuiden. (Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen).

BBQ’s zijn mogelijk vanaf 20 personen. Onder de 20 personen kunnen wij de bbq als mixed grill serveren vanuit de keuken. Dit is vooral geschikt voor kleinere gezelschappen als vrijgezellenfeestjes en verjaardagen. Wij serveren dan diverse mooi opgemaakte schalen met uw vlees en vis naar keuze, salades en sauzen. U heeft dan wel het feestelijke ongedwongen van een buffet maar dan uitgestald op uw eigen tafel en bent u verzekerd van een heerlijke culinaire verwenpartij!

Ook is het mogelijk om de gezellige dinner arrangement te combineren met diverse activiteiten zoals blokarten, surfen of een andere strandactiviteit

SLUIT JE BBQ AF MET EEN LEKKER DESSERT!

Om uw barbecue feestelijk af te sluiten kunt u kiezen voor verschillende zoete lekkernijen. Enkele suggesties bijvoorbeeld: Banaan met chocola uit de BBQ Scroppino Verse Appeltaart met vanille ijs van onze lokale ijsfamilie Bonasera Verse worteltaart Bakje IJs van onze lokale ijsfamilie Bonasera Chocolate lava cake uit de oven.

Vraag nu een offerte aan!