Over onze beachclub

Welkom bij HighTide Surf and Food, dé beachclub die je meeneemt op een smaakvolle reis naar de authentieke smaken van Mexico, midden in het ruige en onontdekte strand van IJmuiderslag.

Onze beachclub is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een oase voor watersporters en levensgenieters die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. We koesteren de rauwe schoonheid van de locatie in IJmuiden, weg van de gebaande paden, en bieden een sfeer die uniek is in zijn authenticiteit en ongepolijste charme.

Bedrijfsuitje

Onze bedrijfsuitjes zijn op maat gemaakt en bieden een mix van opwindende activiteiten en een heerlijke barbecue-ervaring. Denk aan spannende bezigheden zoals blokarten, waarbij je over het strand racet, of het ervaren van de sensatie van het surfen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Na al deze avonturen kun je ontspannen en genieten van een smakelijke barbecue, waarbij je team/familie samenkomt om de dag op een perfecte manier af te sluiten.

Bij HighTide Surf and Food ben je verzekerd van een onvergetelijke tijd in een omgeving die zowel verrassend als betoverend is.

Bekijk hier onze huidige menukaarten