YOGA OP HET STRAND VAN IJMUIDEN

Altijd al yoga op het strand willen doen? De yoga die we beoefenen is een milde vorm van yoga, waarbij rust belangrijk is. De lessen zijn daardoor geschikt voor iedereen. Door middel van diverse (ademhalings)oefeningen en houdingen, leer je lichamelijk en geestelijk te ontspannen.

Tijdens de yogales is je ademhaling de meditatie maar het feit dat je op het strand bent maakt deze ervaring alleen nog maar sterker en rustgevender. De rustige flow en de aandacht voor de deelnemers staan in deze lessen centraal. Tijdens de lessen van een uur wordt een verkorte serie beoefend.

Yoga heeft een gunstig effect op je conditie, kracht van het lichaam en de flexibiliteit. Daarnaast bevordert het je ademhaling, concentratie en balans. Een leuke combinatie naast alle intensieve (kite)surf sessies.

FOOD EN DRINKS

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanning op het strand van IJmuiden. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ bij ons in het restaurant. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Vraag nu een offerte aan!