PUBQUIZ IN IJMUIDEN

Altijd al een Pubquiz op het strand willen doen? Ben je opzoek naar een leuke invulling van uw familiedag, vrijgezellenfeest, jubileum of babyshower? Onze pubquiz staat garant voor een gezonde competitie en hilariteit en is, om te garanderen dat iedereen het maximaal naar zijn zin heeft, altijd afgestemd op de wensen en interesses van uw gezelschap. Hou je van een spelletje en een drankje met een lading gezelligheid komt dan bij ons de leukste pubquiz van het strand doen. Uiteraard is deze pubquiz water, strand, zand, wind, surf, kite en sub gerelateerd. Kortom alles wat wij graag doen. Ga onder het genot van een biertje en/of een hapje de strijd aan met je collega’s, vrienden, buren, familie, studie- of huisgenoten, je partner of tinder date voor een battle of the minds! Wie is de opper ‘allround’ strand kenner!

VOOR WIE IS DE PUBQUIZ GESCHIKT?

Een pubquiz – of kennisquiz – heeft eigenlijk alles wat een leuke activiteit voor uw feest zou moeten hebben; puur vermaak, ouderwetse gezelligheid en gezonde rivaliteit. Dat maakt een quiz een perfecte invulling voor uw feest of partij die naadloos aansluit bij iedere viering. Onze Quizzen geschikt voor kleine en grote groepen en van jong tot oud, even leuk voor heren als voor dames en natuurlijk op elk gewenst niveau.

FOOD EN DRINKS

Uiteraard krijg je ook trek van al die spanning. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ bij ons in het restaurant. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Vraag nu een offerte aan!