POWERKITEN IN IJMUIDEN

ALtijd al weillen powerkiten? Onder het motto “Je bent nooit oud genoeg om te leren” bieden wij een echte powerkite ervaring aan op het strand van IJmuiden voor alle niveau’s. Onze gecertificeerde instructeurs leren je graag de basis van het powerkiten om daarna heerlijk zelf genieten van de powerkite clinic.

Powerkiten is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. Op het strand van IJmuiden hebben we allerlei soorten bestuurbare vliegers; van kleine ‘lieve’ vliegertjes die makkelijk zijn te besturen, tot vliegers van vele vierkante meters die enorme krachten kunnen ontwikkelen.

Wij hebben voor iedereen een vlieger op maat. Na een korte uitleg gaan de vliegers de lucht in en leer je spelenderwijs wat het “windvenster” is en hoe we daar op een gecontroleerde manier kracht uit kunnen ontwikkelen.

Heb jij het sturen snel onder de knie? Dan gaan we een stap verder en kijken of jij ook kunt springen!

VOOR WIE IS POWERKITEN GESCHIKT?

De powerkite clinic in IJmuiden is geschikt voor iedereen tussen de 7 en de 75 jaar en erg geschikt als bedrijfs of familie uitje. Ook als je wilt ontdekken of kitesurfen wat voor je is, is het leren powerkiten een mooi begin!

FOOD EN DRINKS

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanning op het strand van IJmuiden. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ bij ons in het restaurant. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Plan het direct in!