GRAFFITI ART CLINIC IJMUIDEN

Altijd al een graffiti art clinic willen doen? Wordt jij de nieuwe Bansky? Met deze clinic ga je onder professionele begeleiding van een graffiti artist een eigen ‘artpiece’ te maken.

GEEF JE CREATIVITEIT EEN BOOST

Met je Sparvar-bussen en Montana-cans in de aanslag, je tape, tectyl en je groot-formaat stencils, gaan we je technieken leren om echt iets moois te maken, het verschil tussen kunst en geklieder. Uiteraard is er ook de ruimte om helemaal los te gaan op je canvas om een abstract kunstwerk te maken. Hierin ben je helemaal vrij, net wat jij leuk vind om te doen en maken.

CLINIC ALS BEDRIJFS OF FAMILIE UITJE

Het is ook mogelijk om met je familie of bedrijf een mega graffiti kunstwerk te maken. Graag dit even van te voren laten weten i.v.m. het canvas. Benieuwd naar onze andere groeps activiteiten? Bekijk ze hier.

FOOD EN DRINKS

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanning op het strand van IJmuiden. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ bij ons in het restaurant. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Vraag nu een offerte aan!