GROEPSLES GOLF SURFEN IJMUIDEN

Golfsurfen is leuk en samen surfen is nog veel leuker! Bij Hightide Surf & Food geven we privé surflessen of surfles in een groep. Bij een groep groter dan 8 komt er een tweede leraar bij.

In deze surflessen leer je stap voor stap hoe je schuin voor het brekende gedeelte van de golf uit surft. Dit noemen we ‘down the line’ surfen. Elke les duurt twee uur en is inclusief het gebruik van een wetsuit en surfboard.

RITTENKAART

Mocht je vaker willen komen surfen dan kan je gebruik maken van onze rittenkaart. Deze strippenkaart is het hele seizoen geldig. Doordat de surfcondities elke dag anders zijn, krijg je door het volgen van meerdere lessen een goed beeld van de verschillende omstandigheden.

DE SURFCONDITIES

De surfcondities het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. Lange golven aan de kant en uitgelijnde banken achterin! In IJmuiderslag kun je het beste varen met noord, noordwest. Net als bij Wijk aan Zee staat er direct naast de pier weinig stroming. Als het enkele dagen uit noordwesten richting heeft gewaaid kunnen hier flinke bakken van golven staan!

De lessen gaan altijd door mits er genoeg deelenemers zijn. Als de zee condities te heftig zijn doen we clinics; surfweervoorspelling, surf skaten, peddeltraining etc

ONS MATERIAAL

Ons materiaal wordt goed onderhouden! Tijdens de surflessen maken we gebruik van zeer stabiele softtops met zachte vinnen en we gebruiken top kwaliteit wetsuits.

CERTIFICERING

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma. Wil je ook leren surfen en kennismaken met deze te gekke sport? Geef je dan snel op!

Boek nu je surfles!