Groepsles surfen2018-11-29T09:56:49+00:00

GROEPSLES GOLF SURFEN IJMUIDEN

Surfen is leuk en samen surfen is nog veel leuker! Bij HighTide geven we privé of groeps surflessen, bij een groep groter dan 8 komt er een tweede leraar bij. In deze surflessen leer je stap voor stap hoe je schuin voor het brekende gedeelte van de golf uit surft. Dit noemen wij ‘down the line’ surfen. Elke les duurt twee uur en is inclusief het gebruik van een wetsuit en surfboard.

RITTENKAART

Mocht je vaker willen komen surfen dan kan je gebruik maken van onze rittenkaart die het hele seizoen geldig is. Doordat de surfcondities elke dag anders zijn, krijg je door het volgen van meerdere lessen een goed beeld van de verschillende omstandigheden. Hierdoor kun je de techniek van het opstaan beter toepassen.

DE SURFCONDITIES

De surfcondities het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. Lange golven aan de kant en uitgelijnde banken achterin! In IJmuiderslag kun je het beste varen met Noord, noordwest. Net als bij Wijk aan Zee staat er direct naast het havenhoofd(in dit geval de Zuidpier) weinig stroming. Als het enkele dagen uit noordwesten richting heeft gewaaid kunnen hier flinke bakken van golven staan!

ONS MATERIAAL

Ons materiaal wordt goed onderhouden! Tijdens de surflessen maken we gebruik van zeer stabiele softtops met zachte vinnen. We gebruiken top kwaliteit surfpakken van het wetsuit merk O’Neill.

CERTIFICERING

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma. Wil je ook surfen leren en kennismaken met deze te gekke sport? Geef je dan snel op!

Boek nu je surfles!