KITESPULLEN HUREN IN IJMUIDEN

Heb je zelf geen kite spullen, no sweat! Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een goede sessie te huur. Wij hebben uitsluitend de nieuwste kites van Harlem Kitesurfing en boards van Lieuwe. De kites en boards hebben we in diverse maten op voorraad dus er zit altijd wel een passende maat tussen. Om zeker ervan te zijn dat het geen wat je wil huren aanwezig is kan je altijd even contact met ons opnemen. Verhuur is per dag deel en duurt maximaal 4 uur.

STRIPPENKAART

Nieuw is onze strippenkaart, speciaal voor ex cursisten van HighTide Kiteschool. Deze strippenkaart is bedoelt om na je lessen zelfstandig verder te kunnen kiten zonder dat er direct een eigen set moet worden aangeschaft. Een groot voordeel is dat je altijd toegang hebt tot de juiste kite maat, een nieuw board van Lieuwe en de bijbehorende kite spullen voor de omstandigheden van die dag.

Kosten: 6 x huren: 250,-

SEIZOENSVERHUUR

Voor een vast bedrag het hele seizoen onbeperkt toegang tot de nieuwste kite materiaal. Dit betekend altijd de juiste kite en bijbehoren voor de omstandigheden, goed onderhouden en gecheckt door de kiteschool en altijd iemand die alles in de gaten houd terwijl je geniet van je sessie.

Kosten: 395,-

*Hightide Kitesurfing behoud het recht de verhuur te weigeren op basis van vaardigheden en weersomstandigheden.

OVER LIEUWE BOARDS & HARLEM KITESURFING

Wij gebruiken kites van het merk Harlem Kitesurfing, deze kites komen ook heel toepasselijk uit Haarlem. Er is een Harlem kite voor elke disipline, dus het maakt niet uit of je van freeride, wave, freestyle, lichtweer of foilen houdt. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend de boarden van Lieuwe. Ook een Nederlands merk met handgemaakte kiteboards uit Rijswijk.

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie over het materiaal of wil je materiaal reserveren?
Neem dan contact met ons op via: Tel: 0655688556 of mail ons op info@hightidekiteschool.nl